Despre noi

despre noi

Misiunea noastră este să venim în întâmpinarea celor care au fost implicaţi într-un accident auto şi să le oferim acestora soluţia completă pentru rezolvarea rapidă şi eficientă a unei astfel de situaţii.

Alături de noi te bucuri de o gamă diversificată de servicii, începând de la constatare daune auto, notificarea societăţilor de asigurări, pregătirea actelor necesare pentru deschiderea dosarului de daună şi până la programarea autovehiculului avariat în service, respectiv efectuarea reparaţiei acestuia la cele mai înalte standarde de calitate. Nu în ultimul rând, îţi punem la dispoziţie şi o maşină de schimb, disponibilă până ce operaţiunile de reparaţie iau sfârşit, cu decontare directă din partea asiguratorului RCA.

Prin urmare, te ajutăm să economiseşti timp şi bani în egală măsură, deoarece ne vom ocupa de tot ce este necesar în locul tău în cel mai scurt timp posibil, preluând toate sarcinile care se impun în cazul unui accident auto.

Societăţile de asigurare pentru constatări daune auto cu care colaborăm: Allianz Ţiriac, Groupama, Garanta, Generali, Asirom, Grawe, Euroins, Omniasig.

De ce sa ne alegi pe noi

Consultanță permanentă

Este mai simplu să aveți aproape o echipă potrivită care să cunoască toate procedurile și să vă îndrume pas cu pas

Soluționare rapidă

Nu trebuie să stați mult timp departe de mașina personală pentru că toate situațiile sunt soluționate rapid

Mașină la schimb

Activitatea dumneavoastră din viața de zi cu zi nu va fi îngreunată de lipsa mașinii și vă veți bucura de aceeași flexibilitate

Decontarea tuturor costurilor

Absolut toate costurile sunt decontate pentru a nu fi nevoit să plătiți nimic suplimentar pentru repararea mașinii

Cu peste 10 ani
Experienta in domeniu

Aveți certitudinea că orice procedură este pusă în practică cu simț de răspundere și problema va fi remediată.

0

dosare rezolvate

0

masini reparate

0

ani experienta

0

clienti multumiti

Viziunea si valorile noastre

Viziunea noastră este aceea de a transforma un eveniment rutier nefericit într-unul care să nu dea mari bătăi de cap celor implicaţi şi de a contribui în mod activ la bunăstarea acestora, oferindu-le tot sprijinul de care au nevoie, oricând şi oriunde, cu scopul de a dezvolta o relaţie mutual benefică pe termen lung, bazată pe încredere şi responsabilitate.

Valorile după care ne ghidăm întreaga activitate sunt profesionalismul, calitatea, transparenţa, promptitudinea şi siguranţa, valori care ne-au ajutat de-a lungul timpului să ne consolidăm reputaţia pe piaţa actuală şi să adunăm în portofoliul propriu un număr foarte mare de clienţi mulţumiţi de serviciile prestate.

misiunea noastra